Nieuws

23 jul
2018

Statushouders aan de slag

Meesterwerk heeft in samenwerking met de Gemeente Oldenzaal en de Provincie Overijssel het project Statushouders aan de Slag opgezet. In twee jaar zullen er 40 statushouders instromen die 16 tot 24 uur per week werkervaring gaan opdoen en daarnaast een tweetal dagdelen opleiding krijgen: NL op de Werkvloer en Interculturalisatie.

Lees de rest van dit artikel: Statushouders aan de slag →

15 jun
2016

The Performance Factory

Woningstichting Domijn eigenaar van de Performance Factory, de Gemeente Enschede en Meesterwerk gaan een samenwerking aan, om vanuit de Performance Factory, talentenbureau 053 te ontwikkelen ten behoeve van de maatschappij. Doelstelling van de samenwerking is dat mensen kunnen instromen in de PF om hun talenten te ontwikkelen en hun capaciteiten maximaal te leren benutten. Primair doel is mensen via een leer-/werkervaringsproject uit te laten stromen naar een reguliere baan. Uitstroom kan plaatsvinden binnen en buiten de PF en wordt gecoördineerd door Meesterwerk.

Lees de rest van dit artikel: The Performance Factory →

09 feb
2016

Welkom bij “De Houtmeesters”

“De Houtmeesters” is een werkproject dat gecoördineerd wordt door Meesterwerk Werkprojecten met als doel om de werkgelegenheid te bevorderen. Oorspronkelijk zijn we gestart met een locatie in Assen, maar we mogen sinds kort ook Enschede hieraan toevoegen. In dit Houtatelier kan een ieder terecht voor het kopen van stoere en eigentijdse meubels van hout. Het is ook mogelijk om uw eigen ontwerp door de houtmeesters te laten maken, wij maken een 3D tekening en offerte. Wij verkopen ook industriële meubels en lampen en hebben maandelijks nieuw interieur. Bij de werkplaats bevindt zich een showroom waarin u zich kunt laten inspireren....

Lees de rest van dit artikel: Welkom bij “De Houtmeesters” →

05 jan
2016

CSU

Meesterwerk en CSU hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Meesterwerk gaat bij een aantal relaties van CSU aan de slag. O.a. bij Het Hof van Saksen in Nooitgedacht (Drenthe), de Grolsch Veste (Stadion FC Twente) en bij locaties van SKE (Kinderopvang te Enschede).

Lees de rest van dit artikel: CSU →

05 jan
2016

Intermeco

Intermeco Doetinchem en Meesterwerk hebben een overeenkomst gesloten om 8 tot 12 werkplekken in te vullen met kandidaten die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Daarnaast zijn er al een vijftal plekken ingevuld door de Wajong-doelgroep. Meesterwerk werkt in dit project nauw samen met de Gemeente Doetinchem en het UWV.

Lees de rest van dit artikel: Intermeco →

09 okt
2014

Werkcarrousel Oldenzaal

Op het Geldermancomplex in Oldenzaal heeft Meesterwerk een leer- en werklocatie ingericht waar kandidaten van de Gemeente Oldenzaal en het UWV werkervaring kunnen opdoen. De locatie is de uitvalbasis voor het werk dat men in de regio kan oppakken. Er kunnen verschillende opdrachten worden uitgevoerd: ompakwerkzaamheden van Tronex, groenwerkzaamheden, schoonmaakwerk bij o.a. Asito en de Grolsch Veste.     

Lees de rest van dit artikel: Werkcarrousel Oldenzaal →

18 jun
2013

Burgerhout

Meesterwerk en Burgerhout voeren samen al vier jaar het project Werken aan Werk uit in nauwe samenwerking met Werkplein Baanzicht Assen en het UWV. Binnen dit project zijn er 24 werkplekken voor kandidaten met een WWB uitkering en 16 werkplekken voor kandidaten met een wajong uitkering. Meesterwerk heeft met haar partners een eigen simulatiehal opgezet waar kandidaten hun eerste werkervaring kunnen opdoen. Bij goed functioneren kan men dan doorstromen naar de eigen locatie van Burgerhout.

Lees de rest van dit artikel: Burgerhout →

18 jun
2013

Muelink & Grol

Meesterwerk werkt al enige jaren met Muelink & Grol uit Groningen. Binnen deze fabriek heeft Meesterwerk 24 werkplekken voor wajongers of kandidaten met een WWB-uitkering. In het project wordt nauw samengewerkt met de gemeente Groningen, Iederz, UWV en de gemeente Menterwolde.

Lees de rest van dit artikel: Muelink & Grol →

18 jun
2013
SPS Werkcarrousel

SPS Werkcarrousel

Binnen de Werkcarrousel kunnen kandidaten zich in een beschermde leeromgeving oriënteren op de diverse werksoorten: horeca, schoonmaak, zorg, productie of logistiek. Nadien kunnen deze kandidaten werkervaring gaan opdoen in de Werkcarrousel, maar ook bij de samenwerkende bedrijven. Instanties waar we mee samenwerken: UWV, Werkschool, Stichting MEE, ISD Assen, ProAssen. Bedrijven waar we mee samenwerken: Burgerhout, Sluyter Logistics, Bonte Wever, Pand 17, TSN, Asito e.a.

Lees de rest van dit artikel: SPS Werkcarrousel →

28 aug
2012
Promens

Promens

Meesterwerk kan werkzoekenden uit de regio De Liemers (Zevenaar, Westervoort, Duiven en Rijnwaarden)  en van de gemeente Doetinchem werkervaring bieden bij Promens in Zevenaar. Promens is een kunststofverwerker en levert aan de auto-industrie.

Lees de rest van dit artikel: Promens →

28 aug
2012

Hago

Op 1 november 2013  is Meesterwerk in samenwerking met Hago gestart met een schoonmaaktraject op Saxion Hogeschool te Enschede en Deventer. Een groep van 6 wajongers zal onder begeleiding van een meewerkend jobcoach de dagelijkse schoonmaak op zich nemen.

Lees de rest van dit artikel: Hago →