Nieuws

03 feb
2020

Veranderingen bij Meesterwerk

Meesterwerk is het nieuwe jaar begonnen met enkele veranderingen. Eén daarvan is een nieuw logo en een andere huisstijl. Ook wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website, die zo snel mogelijk gelanceerd gaat worden.

Lees de rest van dit artikel: Veranderingen bij Meesterwerk →

16 sep
2019

Succesvolle Meesterwerk BBQ

Donderdag 12 september hebben we weer de jaarlijkse Meesterwerk BBQ georganiseerd bij Erve Bekspring in Oldenzaal. Partners, opdrachtgevers en klanten waren aanwezig om samen ervaringen uit te wisselen en elkaar nader te leren kennen. We kunnen terugzien op een prachtige middag: een mooie omgeving, prachtig nazomer weer en veel gezelligheid.

Lees de rest van dit artikel: Succesvolle Meesterwerk BBQ →

12 sep
2019

Meesterwerk ontvangt keurmerk: Werkpakt

Op maandag 9 september j.l. hebben we uit handen van Wethouder Rob Christenhusz het Keurmerk Werkpakt mogen ontvangen. Meesterwerk Werkprojecten en de Gemeente Oldenzaal zijn al lange tijd partners als het gaat om werkgelegenheidsprojecten. Door het Werkpakt Keurmerk geeft de Gemeente Oldenzaal aan dat Meesterwerk Werkprojecten in de kopgroep zit als het gaat om Sociaal Ondernemerschap.

Lees de rest van dit artikel: Meesterwerk ontvangt keurmerk: Werkpakt →

15 aug
2019

Werk in uitvoering.

Onze groen-medewerker Arno is druk bezig met de herinrichting van de tuin van één van onze klanten. Voor deze opdracht maakt hij gebruik van een kleine graafmachine om op een efficiënte manier oude planten en struiken te verwijderen.   Het werken met deze machine heeft hij zich binnen 1 dag eigen gemaakt.  

Lees de rest van dit artikel: Werk in uitvoering. →

01 jul
2019

Druk met de tuin.

Voor de groen-medewerkers van Meesterwerk is het top drukte. Er zijn veel tuinen die onderhouden moeten worden. Onze enthousiaste medewerkers Arno en Michel hebben voor een particuliere klant in Oldenzaal de tuin opgeknapt. Hierbij zijn graszoden gelegd, heggen gesnoeid, planten gepoot en grindpaden aangelegd. Dit tot volle tevredenheid van de klant.  

Lees de rest van dit artikel: Druk met de tuin. →

04 jun
2019

Samenwerking Löwik Installatietechniek en Meesterwerk.

Op 26 mei jl. hebben Löwik Installatietechniek en Meesterwerk een MVO-samenwerkingsovereenkomst getekend. Dit houdt concreet in dat Löwik diverse prefab bouwwerkzaamheden zal uitbesteden aan Meesterwerk en dat Meesterwerk de werkzaamheden zal invullen door kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten. Op de foto tekenen Edwin Plegt (Löwik Installatietechniek) en Eddy Gelhever (Meesterwerk) de overeenkomst.  

Lees de rest van dit artikel: Samenwerking Löwik Installatietechniek en Meesterwerk. →

28 mei
2019

Bakfietsen voor Meesterwerk.

De groen-medewerkers van Meesterwerk zijn er maar blij mee. Voor het onderhoud van de tuinen in Oldenzaal en het onderhoud van de bedrijfsterreinen, kunnen ze nu beschikken over bakfietsen. Genoeg ruimte voor gereedschap en afval en natuurlijk….sportief bezig!

Lees de rest van dit artikel: Bakfietsen voor Meesterwerk. →

14 mei
2019

Afrondende fase van opdracht Seasons.

  Het is weer voorjaar. De tijd waarin menigeen weer bezig gaat in de tuin om te snoeien, beplanten en te bemesten. Hiervoor zullen veel mest en andere groeiproducten nodig zijn.   Voor de verpakking van deze producten heeft Meesterwerk een groot deel voor de Nederlandse markt in productie. Deze opdracht wordt ten uitvoer gebracht door kandidaten uit verschillende doelgroepen. De werkzaamheden worden uitgevoerd door een gemotiveerd team van ongeveer 25 kandidaten.  

Lees de rest van dit artikel: Afrondende fase van opdracht Seasons. →

13 feb
2019

Welkom Jelmer!

De Houtmeesters in Assen zijn weer een collega rijker. Jelmer gaat aan de slag als Leermeester Houtbewerking. Jelmer is een ervaren meubelmaker en renovatietimmerman en is vol enthousiasme aan de slag gegaan. We zijn vol vertrouwen en kijken uit naar een fijne samenwerking.

Lees de rest van dit artikel: Welkom Jelmer! →

22 jan
2019

Sociaal ondernemerschap ten top!

Op 16 januari hebben de MG Group (Muelink & Grol en Burgerhout), Werk in Zicht (Gemeente Groningen en Werkplein Drentse AA) en Meesterwerk een contract ondertekend voor een werkgelegenheidsproject voor nog eens 2 jaar samenwerking en voor plek van ruim 50 kandidaten per jaar. Een mooi voorbeeld van een unieke samenwerking tussen de overheid en het bedrijfsleven en een praktische invulling van sociaal ondernemerschap.

Lees de rest van dit artikel: Sociaal ondernemerschap ten top! →

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15